Rólunk

Img
Gagyapáti törpefalu, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolctól közúton kb. 50 kilométerre északkeletre. Távol a város zajától Borsod megyében, a Cserehát ölelésében, egy zsákfaluban található a Csűr Vendégház, ahol minden korosztály megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódást.

Aki pihenni szeretne annak kiváló relaxációra és feltöltődésre, melyhez a csodás környezeten túl szauna és 38 fokos dézsa fürdő is hozzájárul. Annak aki az aktív pihenést részesíti előnyben lehetősége van túrázni, kirándulni a dombvidéken és környékén, ahol a térség vadállománya is megtekinthető.

A Csűr Vendégház környékén olyan látnivalók találhatók, mint a Tokaj borvidék, Lillafüred, Aggteleki Nemzeti Park és Cseppkőbarlang, Boldogkőváraljai vár, Regéc.

A Vendégház 5 szobából áll – ebből 1 akadálymentesített – tartozik hozzá egy nappali kandallóval és fürdőház. Fontos tudnivaló, hogy a ház egyben vehető ki és nem szobánként, így kiválóan alkalmas nagy családi rendezvények, születésnap, névnap, évforduló lebonyolítására, de cégeknek is remek választás csapatépítő tréningek, kihelyezett találkozók megtartására. A Vendégház kb. 10 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Fontos, hogy a Vendégházban nem található semmilyen vendéglátói egység, de a házhoz szállítás megoldható.

Img
A városi rohanáshoz szokott emberek számára igazi kuriózum és biztos kikapcsolódást jelenthet az, hogy a Vendégház TV és internet mentes, így a valódi pihenés garantált.

© 2016 Csűr Vendégház. Minden jog fenntartva.